martes, octubre 09, 2007

Convocatoria de carrecs de la FCPC

S'admeten sol·licituds per cobrir els càrrecs de sots-President i Secretari de la Federació Catalana de P.C. per renovació estatutaria.

Requisits:

- Ser major de 18 anys - Ser membre d'un club federat - No tenir cap càrrec directiu en altres clubs catalans - Disposar d'un marge de temps per poder realtzar tasques pròpies de la Federació - Assistir a les reunions de la junta directiva un cop al mes (el lloc el determinarà la pròpia junta) - Assistir als actes en que hi participa la Federació ja sigui com organitzadora o col·laboradora, o be representant al President si es el cas - Disposar d'ordinador amb les aplicacions i eines mes habituals (Explorer, correu, word, acrobat, impressora ... etc). Tots els altres detalls de cada càrrec els trobareu en els ESTATUTS, http://federaciocatalanapipaclubs.cat

El càrrecs tindran una vigència de dos anys per renovaració del 50% de la junta. És potestat del President escollir els membres de la junta i per tant podrien incorporar-se de inmediat un cop feta la selecció. Amb tot i això seran presentats en la propera Assemblea General per la seva ratificació, a celebrar en el primer trimestre del any vinent 2008 amb motiu del Campionat de Catalunya.

Enviament de sol·licituds a: - correu electrònic,  FCPC@federaciocatalanapipaclubs.cat

- correu postal,  Federació Catalana de Pipa Clubs, Av. Generalitat nº 6, 08797 Puigdàlber (Barcelona)

Telèfons de contacte, 938989097 i 639312958


English/Ingles Français/Francés Deutsch/Alemán Italiano/Italiano Português/Portugués 日本語/Japonés 한국어/Coreano 中文(简体)/Chino simplificado
interNOSTRUM

4 Comments:

At 02:24, Anonymous http://www.pastillotes.com/ said...

Muchas gracias por la informacion, de gran utilidad!

 
At 22:40, Blogger miquel zueras said...

Hola. Molt interesant el teu blog. Jo anava de tant en tant al Pipa Club de la Plaça Reial. Salutacions. Borgo.

 
At 14:01, Blogger Manel said...

Hola amigos de la pipa,
Por si queda alguien interesado en los eventos piperos os diré que el 18 de Junio 2011, el Barcelona PC. organiza la Copa Federación (FEPC) y la Copa Barcelona, propia de la entidad.
Encontrareis toda la información en:
http://www.bpipaclub.com/
Los que esten interesados les recomiendo hagan su reserva cuanto antes.

Manuel Vidaurrázaga
President FCPC

 
At 20:40, Anonymous Jose - chocolate said...

estos articulos son regalos para los aficionados a la pipa

Gracias

 

Publicar un comentario

<< Home